Köp- och leveransvillkor


Följande villkor, som följer Distansavtalslagen, reglerar förhållandet mellan dig som kund och Ljuvahem.nu när du handlar på www.ljuvahem.nu över Internet:

Köp
Du skall ha fyllt 18 år för att få handla hos Ljuvahem.nu.
Då du klickar på knappen "Slutför köp" samtycker du till att ingå ett köpeavtal och blir därmed betalningsansvarig.

Priser
Priset som anges på Ljuvahem.nu webbplats vid inköpstillfället, är det pris som gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges.
Fraktfritt inom Sverige för bärnstenssmycken. Övriga produkter tillkommer 69 kr.

Betalning
Betalning sker med förskottsbetalning via SWISH eller via Bankgiro.

Bankloggor
Direktbetalning genom din internetbank kan göras från Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken.

Leverans
Leverans sker med Post Nord via deras utlämningsställen. Beställer du före kl. 10:30 skickas varorna samma dag annars går de iväg dagen efter. Normalt tar det 3-5 vardagar tills varorna finns för
uthämtning. Vid restnotering av produkt är leveranstiden ca 14 dagar.
Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.
Ovanstående leveranstider gäller endast inom Sverige. Våra varor levereras endast inom Sverige.

Outlösta paket
En försändelse som returneras till oss, på grund av att du ej hämtat ditt paket, gäller inte som retur.
- Du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.
Om ditt paket returnerats till oss på grund av att du ej hämtat ut det kommer vi debitera/fakturera dig 300 kr för att täcka våra hanterings- och fraktkostnader.

Ångerrätt
Du som är privatperson har alltid full ångerrätt inom 30 dagar efter att du har mottagit varorna. Varor som har hanterats i större utsträckning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion kommer att värderas till ett lägre pris än det du köpt dem för. Återbetalningen kommer att reduceras med värdeminskningen. Varan får inte vara öppnat. Du får själv stå för returfrakten vid returer och byten.
Ångerrätten gäller inte för återförsäljare och andra företag.

Reklamationer
Om en vara är felaktig, trasig eller felexpedierad skall du göra en reklamation till oss. Vi ersätter dig därefter med en ny likvärdig vara, reparerar varan eller ger pengarna tillbaka. En reklamerad vara skall åtföljas av returnotan som följde med paketet.
Kontakta Ljuvahem.nu på info@ljuvahem.nu för att anmäla din reklamation. Referera till ditt ordernummer när du kontaktar oss.

Tvist
Vid en eventuell tvist kommer Ljuvahem.nu att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller.
Vi reserverar oss mot uppenbara felaktigheter på webbplatsen, utgående hundartiklar samt slutförsäljning. Vi garanterar inte att de bilder som visas i butiken exakt överensstämmer med varans faktiska utseende. Kontakta gärna oss vid frågor.

Personuppgifter
Ljuvahem.nu sparar endast personuppgifter för att kunna leverera varor. E-postadresser sparas för att kunna distribuera regelbundna nyhetsbrev. Personuppgifterna kommer inte att lämnas ut till andra aktörer.
Önskar du att veta vilken information som finns sparad om dig eller uppdatera dina uppgifter så kontakta oss via e-post.

Övrigt
Alla varor som vi säljer kan användas i Sverige. När produkten kräver det har de även en svensk manual i fysisk eller digital form.
Alla varor förblir Ljuvahems.nu egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägeriförsök och falska beställningar polisanmäls med rättslig följd.

Gå till kassan
Gå till produkterna